現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, June 2016 > Gender Equality Festival at Libra 2016 | Minato Monthly, June 2016

更新日:2016年6月1日

The Present and Future That I Can Open
As part of Gender Equality Week, there will be seminars, introductions to groups registered with Libra, sales of handicrafts and snack booths happening at the venue. Everyone is welcome to attend.

Date & time June 25, 10 a.m. - 4 p.m
June 26, 10 a.m. - 3:30 p.m
Place Libra, 1-16-1 Shibaura
Capacity 178 people (first come basis). If you need childcare service for children under preschool age, let us know by Saturday, June 11.
Application Send an email to Libra at libra@career-rise.co.jp with your name, address and telephone number.

Programs

Seminar

“Life Without Barriers”
Time: 1 p.m.-2:30 p.m.
Place: Libra Hall
Speaker: Mari Yamazaki, manga artist

Lecture & Workshop

Exhibition of the organization's activities

Other events

• Activity report by Libra member organizations
  • Handicraft exhibit and sales
  • Concert, music, dance and theatrical performances
  • Tea party, café, sales of bread and sweets
  • Visit by Libra’s official mascot Libra and more.

For more information please visit the Libra website: www.minatolibra.jp (External Link)
All events will be conducted in Japanese.

Section in charge

Human Rights and Gender Equality Subsection

Gender Equality Center “Libra”

Tel: 03-3456-4149