現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, June 2016 > Online Information Service for Foreign Residents | Minato Monthly, June 2016

更新日:2016年6月1日

MIM: Minato Information Mail

Minato City sends useful information about administrative procedures, life in Minato City, disaster prevention, childrearing, health, welfare, events, sightseeing and more in your preferred language by email. We welcome your registration.

Languages

English, Korean, Chinese, Japanese

Delivery date:

Every month, 10th and 25th

How to register:

Please send a blank message to the following email address from your phone, PC or tablet. An email with the registration site URL will be sent to you as a reply. Please access the site and review the terms of use to start subscription.

• For English, send a blank e-mail to t-minato-en@sg-m.jp
  • For Korean, send a blank e-mail to t-minato-ko@sg-m.jp
  • For Chinese, send a blank e-mail to t-minato-zh@sg-m.jp
  • For Japanese, send a blank e-mail to t-minato-ja@sg-m.jp

Note

• All reservations are free of charge, but Internet access/communication fees will be borne by the user.
  • If you use spam mail protection, please allow sg-m.jp domain. Please unset [Reject Mail with URL] setting, if it is set.
  • We use your registration information just for the delivery of this service and questionnaire. However, we may use your information other than your e-mail address as a statistic material to improve our services.
  • If delivery of our e-mails to your registered email address fails continuously, we may terminate the delivery without prior notice.
  • Although this service is available in several languages, some feature phones do not support Korean and Chinese versions. If you use a feature phone, please make a registration on the English site (Hangeul and Chinese versions are available on smart phone, PC, and tablet). Please also note that latter sentences of information e-mails may be unreadable on some devices. To avoid this problem, Minato City would like you to read information e-mails on your PC or smart phone which can receive any lengths of e-mails.
  • The email address is just for sending, a reply cannot be sent.

Inquiries

Global Community Planning Subsection

Tel: 03-3578-2046