現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, August 2016 > Information from Twitter and Facebook | Minato Monthly, August 2016

更新日:2016年8月1日

Whenever applicable, Minato City will send out information regarding disasters and emergency countermeasures in English, Chinese, and Korean through the city’s official Twitter and Facebook accounts. Please utilize this service for your convenience.

@minato_city.en (External Link)

facebook.com/city.minato.en (External Link)

Inquiries

Minato Call - City Information Service