現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, August 2016 > Minato Public TV Program Guide: August Schedule | Minato Monthly, August 2016

更新日:2016年8月1日

J:COM Minato-Shinjuku, Channel 11

Program Time Program Summary
Celebration of Minato City 70th Anniversary
20-min. bilingual program
10:30 a.m.
1:30 p.m.
3:30 p.m.
5:30 p.m.
9:30 p.m.
70 Years with Minato City

Minato City will celebrate its 70th anniversary in March 2017. The program introduces the City’s history, progress and administration activities.

Minato-ku Koho Topics
Topics in Minato City. 30 min.
10 a.m.
1 p.m.
3 p.m.
5 p.m.
9 p.m.

Public Announcement
Delivers announcements, information, or events in Minato City.

June 1-10: The Minato City Policy from the mayor

June 11-20: Introduction of Minato City’s waste decrease project

June 21-30: Fashionista in Akasaka and Aoyama

You can also see the programs broadcast on this channel on the Minato City Web and on YouTube (External Link). The Video/DVDs can also be rented at the Office of the Mayor, each regional city office and each public library. Videos/DVDs of programs broadcast from August 2015 to last month are available.

Note

Programs may change without notice.

Inquiries

J:COM Minato-Shinjuku