現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, November 2016 > Advanced Reservation for Meiji Gakuin Chapel Concert Series 2016 | Minato Monthly, November 2016

更新日:2016年11月1日

Organ Composition Series by J.S. Bach Vol. 6

Enjoy beautiful organ sounds from the Baroque period at Meiji Gakuin Chapel. The chapel is a tangible cultural asset.

Eligibility All visitors above elementary school age
Date & time January 21, 3 p.m.
Venue Meiji Gakuin Chapel, 1-2-37 Shirokanedai
Cost

¥1,000 for residents, employees, and students in Minato City
Separate price for general admission

Capacity

120 seats, participants will be chosen at random if the number of applicants exceeds the capacity.

Reservation

Submit your reservation form via fax or post.
Please register by November 30.

Payment forms will be sent to those who have been chosen to participate on December 6.

Inquiries

Meiji Gakuin Dean Office

Tel: 03-5421-5230

Promotion of Art and Culture Subsection