現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, November 2016 > Minato Public TV Program Guide: November Schedule | Minato Monthly, November 2016

更新日:2016年11月1日

J:COM Minato-Shinjuku, Channel 11

Program Time Program Summary
Together with Our Residents
20-min. bilingual program
10:30 a.m.
1:30 p.m.
3:30 p.m.
5:30 p.m.
9:30 p.m.

Observing the community’s history
A special program introducing individuals practicing Japanese traditions. This month we introduce a group of people preserving Akasaka Hikawa Dashi.

Minato Information
Preventing pullers-in

Minato-ku Koho Topics
Topics in Minato City
30-min. program
10 a.m.
1 p.m.
3 p.m.
5 p.m.
9 p.m.

Public Announcement
Delivers announcements, information, or events in Minato City.

1-10: The 300th anniversary of the accession of shogun Yoshimune Tokugawa

11-20: Introduction of parks in Minato City - Shibaura Park

21-30: Roppongi Art Night

You can also see the programs broadcast on this channel on the Minato City Web and on YouTube (External Link). The Video/DVDs can also be rented at the Office of the Mayor, each regional city office and each public library. Videos/DVDs of programs broadcast from November 2015 to last month are available.

Note

Programs may change without notice.

The actual airtime may change between October 22nd and November 6th because of baseball games.

Inquiries

J:COM Minato-Shinjuku