現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, December 2016 > 8th Minato Performing Arts Festival | Minato Monthly, December 2016

更新日:2016年12月1日

Join us at the annual Minato Performing Arts Festival. This is a wonderful opportunity to listen to live gospel music performed by Minato City residents and professional artists and enjoy a break from everyday life.

Date & time

January 22, 12 p.m. - 1 p.m. and 3 p.m. - 4 p.m.
Doors open 30 min. in advance.

Place

Blue Rose of Suntory Hall, 1-13-1 Akasaka

Performers

Minato City residents and Mika Arisaka & The Sunshowers

Capacity

200 people per stage. Anyone is welcome, but in case of over turnout, residents, employees and students in Minato City have priority.

Fee

Free entrance

Reservations

Please reserve by December 11 either by post, telephone or fax.

By post: Send a postcard to Promotion of Art and Culture Subsection, Minato City Hall, 105-8511 or by Fax at 03-3438-8252 with your zip code and address, name, phone number, preferred time slot if any, and number of participants. Note that one participant can register up to three guests only, including babies.
The result will be announced in the beginning of January.

By phone: Call Minato Call at 03-5472-3710 from 9 a.m. to 5 p.m.

Inquiries

Tel: 03-3578-2584