現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, December 2016 > Minato Public TV Program Guide: November Schedule | Minato Monthly, December 2016

更新日:2016年12月1日

J:COM Minato-Shinjuku, Channel 11

Program Time Program Summary

Hi from the Mayor of Minato
Bilingual. 20 min.

10:30 a.m.

1:30 p.m.

3:30 p.m.

5:30 p.m.

9:30 p.m.

Mayor Takei discusses with the town mayor of Toyotomicho, Hokkaido regarding partnership among municipalities. Also the mayor visits Kakashi Festival in Higashi-azabu and talks with the town mayor of Funagatamachi, Yamagata.

Minato-ku Koho Topics

Topics in Minato City 30 min.

10 a.m.

1 p.m.

3 p.m.

5 p.m.

9 p.m.

Public Announcement

Delivers announcements, information, or events in Minato City.

1-10: Mita Elementary School

11-20: Kogai Elementary School

21-30: Akasaka Elementary School

You can also see the programs broadcast on this channel on the Minato City Web and on YouTube (External Link). The Video/DVDs can also be rented at the Office of the Mayor, each regional city office and each public library. Videos/DVDs of programs broadcast from December 2015 to last month are available.

Note

Programs may change without notice.

Inquiries

J:COM Minato-Shinjuku