現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, December 2016 > Recruitment of English Support Teachers  | Minato Monthly, December 2016

更新日:2016年12月1日

Higashimachi Elementary School and Nanzan Elementary School are seeking new English Support Teachers (EST) to assist in their international classes for the 2017 academic year, from April 1, 2017 to March 31, 2018.

Job Description

This is a part-time teaching position for five days, 30 hours a week, Monday through Friday

Responsibilities

Successful candidates will support Japanese teachers during English classes; cooperate and collaborate with homeroom teachers; teach different subjects in English; translate and write various study materials and school-related documents in English; provide consultation to children and guardians in English and other related duties.

Requirements

Applicants must meet all criteria below:

1. Be a native English speaker or have equivalent English proficiency, and have teaching experience with children

2. Have a Japanese work permit

3. Have basic Japanese proficiency skills

Salary

Compensation is at an hourly rate. Wages for the academic year 2016 varied from ¥1,880 to ¥2,860.

Inquiries

Guidance Support Subsection