現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, December 2016 > Year-End Child Allowance Applications | Minato Monthly, December 2016

更新日:2016年12月1日

A Child Allowance Application must be submitted within 15 days of a child’s birth or the date of moving into Minato City. If the City Hall is closed on the 15th day because of the New Year’s holidays, please submit your application on January 4. Please note that you may not receive parts or all of the allowance if you delay the application.

If the application is sent by post, the date of arrival will be listed as the official application date.

Applications for approval of child allowance, or nintei seikyusho, are available at each Regional City Office and can be downloaded from Minato City Web.

Inquiries

Children’s Benefit Subsection