現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, February 2017 > Interpretation Services In Your Hands | Minato Monthly, February 2017

更新日:2017年2月1日

Interpretation services for foreign residents using tablet devices are now available at some locations of Minato City offices. An interpreter will be displayed on the screen of a tablet device and will be in charge of interpreting conversations between foreign residents and Minato City employees. The camera on the tablet can be used to assist with document translation.

Available Languages: English, Chinese, Korean, Thai and Russian

Hours: 8:30 a.m.-5:15 p.m. (starts at 9:00 a.m. for Thai and Russian)

Locations: 3F of Minato City Hall, Regional City Offices, Children and Families Support Center and Minato Public Health Center

Inquiries