現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, February 2017 > Major Renovation of Minato City Hall | Minato Monthly, February 2017

更新日:2017年2月1日

Please note that some sections within the Minato City Hall are currently unavailable due to the undergoing renovations.

Sections closed temporarily

Cafeteria on 11th floor; scheduled to be closed until end of March and reopened in April.

Kiosk on the first floor; scheduled to be reopened in July.

Sections relocated temporarily

Welfare kiosk: Currently operating on the 10th floor in front of the bidding room until July.

Sections with limited availability

Restrooms and elevators are being renovated and replaced sequentially, therefore, there are times that some of them will not be available for use. The southern side of the hall’s lobby will be reopened in June.

If you would like to know more details of the renovation and its schedule, please visit Minato City Web or check posted information at the City Hall.

Supervising Section

City Hall Repair Construction Subsection

Minato Call - City Information Service

Tel: 03-5472-3710