現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, February 2017 > School Enrollment Notification for 2017 | Minato Monthly, February 2017

更新日:2017年2月1日

The Minato City Board of Education has sent out enrollment notifications, or shugaku tsuchisho, to eligible families applying for Minato City municipal elementary or junior high schools in April 2017. This document needs to be presented at the entrance ceremony on the first day of school. If you have not received the notification or have lost it, please contact us.

Eligibility

1. First grade of elementary school: children born between April 2, 2010 and April 1, 2011
  2. First grade of junior high school: children born between April 2, 2004 and April 1, 2005

* If your child will attend a national school, a Tokyo metropolitan government-run school or private school, please submit the school enrollment certificate.

Inquiries

School Administration Support Sub-section,

Tel: 03-3578-2726 to 2729