現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, February 2017 > The Minato Internationalization Promotion Advisory Conference | Minato Monthly, February 2017

更新日:2017年2月1日

Minato City is looking for new members to join the Minato Internationalization Promotion Advisory Conference who can work with Minato City to review and advise on measures and policies of the FY2015 to 2020 Minato Internationalization Master Plan.

Note

All the applicants will be contacted by Minato City regarding results of the application in the beginning of April. Applications will not be returned. The selected members will receive compensation based on Minato City’s payment guidelines. All the personal information collected from the applications will be confidential and will only be used for the screening and notification processes.

Number of members Ten, consisting of five foreign and five Japanese nationals.
Eligibility People aged 20 and over living, working or studying in Minato City who can participate in the conference for a full two-year term.
Application

Fill out the following information on one sheet of A4 paper:

1. Name
  2. Address
  3. Nationality
  4. Gender
  5. Age
  6. Name and address of your company or school
  7. Phone number
  8. Your opinions toward Minato City’s internationalization based on what you read in the FY2015 to 2020 Minato Internationalization Master Plan

Mail your application to 105-8511 Minato City Hall, Global Community Planning Subsection, fax at 03-3438-8252, or via the Electronic Application Service at www.shinsei.elg-front.jp/tokyo/navi/govTop.do?govCode=13103 (External link)

FY2015 to 2020 Minato Internationalization Master Plan can be viewed at the 3rd floor of Minato City Hall, Global Planning Sub-section, Reference room and Minato City Web.

Application Deadline February 28

Inquiries

Global Community Planning Sub-section

Tel: 03-3578-2046