現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, February 2017 > Traffic Accident Insurance for Minato City Residents | Minato Monthly, February 2017

更新日:2017年2月1日

Reasonably-priced Personal Traffic Accidental Insurance and Bike Liability Insurance Plan is available for Minato City residents. Depending on the accident circumstances, the insurance covers liability compensation for cases of inflicted injury or damage to another person or his/her property as a result of bicycle or whhelchair-related accident. For more information, please see the brochure at each Regional City Office or visit Minato City Web.

Eligibility: Minato City residents registered as of April 1, 2017
Insurance term: Midnight on April 1, 2017 to midnight on March 31, 2018
Application: Complete the application form and payment. Application forms are available at any Regional City Offices, banks, credit unions, Yucho Bank, and post offices in Minato City. Please apply between February 1 and March 31. Please process payments made at banks by March 21. The offer is limited to the aforementioned period only.

Note

This is a combined insurance plan, and therefore the Bike Liability Insurance Plan only is not available for purchase.

Insurance Plan and Premiums

Note

Please select up to one insurance plan.

Insurance plan

¥3,200

¥6 million

and ¥10 million

For more information please inquire at Sompo Japan Nipponkoa Insurance Inc. Tokyo Public Institutions Department Production & Marketing Division Tel: 03-3349-9666, weekdays from 9 a.m. to 5 p.m.

Authorization number: SJNK 16-11858

Inquiries

Minato Call - City Information Service

Tel: 03-5472-3710