現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, November 2017 > Coming of Age Day Gathering | Minato Monthly, November 2017

更新日:2017年11月1日

Coming of Age Day Gathering

Minato City will hold a commemorative Coming of Age Day Gathering for residents who celebrate turning 20.

Eligibility

Residents, registered in Minato City as of November 30, 2017, who were born between April 2, 1997 and April 1, 1998.
Minato City will send an invitation to all eligible residents in mid-December. Please bring your invitation on the day.

Date & time

January 8, 2018, noon to 2 p.m. Doors open at 11:30 a.m.

Place

Hooh no ma” at Tokyo Prince Hotel, 3-3-1 Shibakoen

Part one

Ceremony
Coming and leaving during the ceremony will not be permitted.

Part two

A buffet-style party organized by the planning committee
Eligible residents are free to join this part only if they prefer.

Note

Participants with physical disabilities who need assistance or those in need of babysitting support should contact Minato City by December 15.

Supervising Section

Youth Education Subsection

Minato Call - City Information Service

Tel: 03-5472-3710