現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, November 2017 > Minato City Volunteer Guided English Walking Tour | Minato Monthly, November 2017

更新日:2017年11月1日

Tour

Enjoy the Odaiba waterside with a walk and a boat ride

Ride a cruiser in Tokyo Bay around Odaiba and enjoy walking in the town.

Date & time

November 19

Tour route

Pick one of two courses; A or B.

Course A

Meet at Shinagawa Station at 8:40 a.m. – Walk around Konan area – Boat ride around Odaiba area – Get of the boat and dismiss at Tennozu Isle 11:40 a.m.

Course B

Meet at Tennozu Isle at 9:20 a.m. – Boat ride round Odaiba area – Walk around Konan area – Dismiss at Shinagawa Station at 12:20 p.m.

Eligibility

30 people, elementary school students and over, who can walk all the way and understand English. Participants will be selected by lottery.

How to apply

Visit the Minato Travel and Tourism Association website. Fill in the entry form for “Nov. 19: Minato City Waterfront Walking & Cruising” by November 5. The result will be informed to applicants via email by 10.

Fee

Free

Walk from Shiba to Takeshiba

Let’s visit historic sites such as a temple, a shrine, and a garden. You may experience both old and modern Tokyo.

Date & time

November 26, 10 a.m. to 12:30 p.m.

Tour route

Meet at 10 a.m. sharp at the Shibakoen Station on the Toei Mita Line – Zojo-ji temple – Shibadaijingu shrine – Kyu-Shiba-rikyu Gardens – dismiss at Takeshiba Park

Eligibility

10 people, elementary school students and over who can walk all the way and understand English. Participants will be selected by lottery.

Fee

Free
*Please pay ¥150 to enter Kyu-Shiba-rikyu Gardens

How to apply

Visit the Minato Travel and Tourism Association website. Fill in the entry form for “Nov. 26: From Shiba to Takeshiba” by November 10. The result will be informed to applicants via email by 17.

Note

Come in appropriate shoes and clothes for walking.

Inquiries

The Volunteer Guide of Minato Travel and Tourism Association

Tel: 03-6452-8666 weekdays, 9 a.m. to 1 p.m.
E-mail: minatokankovol2014@gmail.com