現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, December 2017 > 9th Minato Performing Arts Festival | Minato Monthly, December 2017

更新日:2017年12月1日

United Voices, Voices to reach the future

Join us at the annual Minato Performing Arts Festival.

Date & time

February 18, Noon to 1 p.m. and 3:30 p.m. to 4:30 p.m. Doors open 30 min. in advance.

Place

Blue Rose of Suntory Hall, 1-13-1 Akasaka

Performers

Minato City residents and Jazztronik

Application

Please reserve from December 11 to 28 by post, telephone or fax.
200 people per stage are invited. Anyone is welcome, but in case of greater turnout than there is capacity for, residents, employees and students in Minato City have priority.
- Call Minato Call at 03-5472-3710 between 9 a.m. and 5 p.m. Call after 3 p.m. on December 11.
- Fax: 03-3438-8252
- By post: Send a postcard to the Promotion of Art and Culture Subsection, Minato City Hall, 105-8511. Please write (1) your address and status – employees or students in Minato City, (2) name, (3) phone number, (4) preferred time slot if any, and (5) number of participants. One participant can register up to three guests only, including babies.
The result will be announced at the mid of January.

Inquiries

Tel: 03-3578-2584