現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, April 2018 > Support for Students in Need | Minato Monthly, April 2018

更新日:2018年4月1日

Support for Students in Need

Minato City provides material support, such as school supplies and school lunch fee assistance, for students enrolled in national and public elementary and junior high school who are unable to attend school due to financial difficulties.

Eligibility

Minato City residents who are receiving public welfare assistance and/or child-rearing allowance, or whose total income of last year meets the eligibility requirements for the school expense subsidy designated by the Minato City Board of Education.

Application

Mail or bring the application form to the School Administration Support Subsection located on the 7th floor of Minato City Hall by Wednesday, April 18, 2018.

Address

7th floor of Minato City Hall, 1-5-25 Shibakoen

Note

Related documents, including instruction guidelines, specified application forms and submission envelopes, are distributed at the students’ public elementary or junior high school in Minato City. For students attending public or national schools outside of Minato City, please call the phone number below.

Inquiry

Tel: 03-3578-2731