現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, June 2018 > Minato Nihongo Tomodachi no Kai: Making Friends and Enjoying Japanese Conversation | Minato Monthly, June 2018

更新日:2018年6月1日

Minato Nihongo Tomodachi no kai: Making Friends and Enjoying Japanese Conversations

Would you like to speak Japanese?

This program will pair foreign people who are studying Japanese and Japanese native speakers who are willing to help foreign people. Staff from Minato International Association will pair foreign people and Japanese native speakers considering both of their situations. This is a great opportunity to learn useful Japanese expressions through friendly exchanges. If you are looking for chances to speak Japanese, or would like to improve Japanese speaking skills, please join us.

Program

After pairing up, participants will contact each other, and meet at a convenient place and time for Japanese conversations. Moreover, staff will introduce other events, in which registered members can participate and enjoy speaking Japanese.

Orientation

Date

June 9 and July 14, from 11:30 a.m.

Place

Minato International Association, Toei Kita-aoyama 1-chome Apartment, Building 3, 1-6-3-B1 Kita-aoyama

Eligibility

Foreign people who are capable of conducting simple conversation in Japanese. Applicant may be a resident outside of Minato City.

Application

Call or send an email to MIA. Tel: 03-6440-0233, E-mail: minatomo@minato-intl-assn.gr.jp

Supervising Section

Global Community Planning Subsection