現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, July 2018 > Minato City Barrier-free Map | Minato Monthly, July 2018

更新日:2018年7月1日

Minato City Barrier-free Map

An online barrier-free map designated for senior citizens, disabled people, and people accompanied with an infant, is now available. This map contains details of barrier-free facilities such as parks, stations, toilets, and other public places in Minato City. You can see the map from a PC, smartphone, or mobile phone in English and Japanese. Please take a look.

URL: http://www.city.minato.tokyo.jp/hofukukanri/kenko/fukushi/shogaisha/hibakusha/bf-townmap.html

Supervising Subsection

Local Service Program Subsection

Minato Call - City Information Service