現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, July 2018 > To Make Odaiba a Beach to Swim In | Minato Monthly, July 2018

更新日:2018年7月1日

Let’s go to Odaiba beach to feel the summer. There will be shower rooms and locker rooms as well as attractions for children.

Date & time

July 28 to August 5, 10 a.m. to 3 p.m. Canceled depending on the weather.

Place

Designated areas in Odaiba Seaside Park, 1-4-1 Daiba

Program

Swimming in the sea, fishing with seine nets, triathlon competition, and more.
Come to the Odaiba beach and let’s think together about the environment.Everyone is welcome. Come to the venue directly. Fourth graders and under must be accompanied by their guardians.
This project is a community project conducted by the funds raised from the Takarakuji lottery enterprise as part of the social contribution and public relations project.

Supervising Subsection

Daiba Collaboration Project Subsection

Minato Call - City Information Service
Tel: 03-5472-3710