現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, May 2018 > Exchange for Parent and Infant | Minato Monthly, May 2018

更新日:2018年5月1日

A fun interactive event for babies and their parents is conducted in the Akasaka area. Please feel free to participate.

Eligibility

First 20 pairs of an infant under one year old and guardian living in Akasaka district. Come to the venue directly.

Date and time

June 8, 10 a.m. to noon.

Place

Fifth floor of Akasaka Civic Center

Program

Enjoying yoga with babies, reading picture books, singing and taking rhythm to the music, and communicating with the staff who can speak English. Bring bath towels, wear clothes which you can move actively.

Inquiries

Residents Support Section, Akasaka Regional City Office

Tel: 03-5413-7276 (Japanese only)

「よくある質問コンテンツ」をご活用ください。

よくある質問入り口