現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, May 2019 > Eco Life Fair MINATO 2019| Minato Monthly, May 2019

更新日:2019年5月1日

Eco Life Fair MINATO 2019

The 39th Eco Life Fair will be held to spread messages regarding the environment.

Date & time

May 18, 10 a.m. to 3 p.m., light rain or shine

Place

Arisugawanomiya Memorial Park, 5-7-29 Minami-azabu

Program

A stage show about environment, introduction of activities of participating organizations, free bitter ground seedling distribution, sale of recycled bikes, free bike check-ups, quizzes providing gifts for the participants, recycle bazaar, collecting small electric home appliances, used clothes, disposable edible oil, Futon mattresses and more.

Eco Life Fair

Supervising Subsection

Global Environment Subsection

Minato Call - City Information Service