現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, July 2020 > Introducing Traditional Arts and Crafts | Minato Monthly, July 2020

更新日:2020年7月1日

Koto
The koto or the Japanese harp originally came from China as an instrument for gagaku, ancient court music. When music was created for the koto as a main instrument in 18th century Edo, this instrument was transformed. The craftsman thickened the koto, resulting in a larger volume when it was played. Also, the sound has become clear by making the plectrum larger.
Summer in Japan tends to be very hot. Some people may feel fatigued because of the high temperature. In the hot summer night, when it is hard to sleep, please listen to the sound of the koto. You may feel eased by its gentle sound.

Koto

Inquiries