現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, December 2020 > Year-end Child Allowance Applications | Minato Monthly, December 2020

更新日:2020年12月1日

A Child Allowance Application must be submitted within 15 days of the day after a child’s birth or moving into Minato City. If the City Hall is closed on the 15th day because of the New Year’s holidays, submit your application until January 4. For this fiscal year, infants who were born or children who moved to Minato City between December 14 to 19 are eligible. Please note that you may not receive the delayed parts of the allowance if your application is late.
If the application is sent by post, the date of arrival will be listed as the official application date.
Nintei seikyuu-sho, application forms are available at Regional City Offices or can be obtained from Minato City Web.

Inquiries

Children’s Benefit Subsection

Tel: 03-3578-2431

「よくある質問コンテンツ」をご活用ください。

よくある質問入り口