現在のページ:トップページ > 区政情報 > 各種広報媒体・報道資料 > 広報紙 > Minato Monthly > Minato Monthly, February 2021 > Notification of Minato City Gift Certificates Special Benefits Project | Minato Monthly, February 2021

更新日:2021年2月1日

Minato City will conduct Gift Certificates Special Benefits Project which was implemented as a lifestyle support measure of the COVID-19 impact.

Eligibility

Households wherein all members were continuously recorded in the Minato City Basic Resident Register from January 1 to November 19, 2020, and who were not subject to the residence tax as of November 19.
*However, if the municipal resident tax has been imposed on anyone in household, or if a person subject to the municipal resident tax has dependents, then all members of household are not eligible for the gift certificates.
*Those who are receiving welfare benefit are not eligible for the gift certificates.

Benefits

City gift certificates ¥20,000 for single household, ¥30,000 for multi-person household

Schedule from application to benefits

1. The City has sent the Application Form of Minato City Gift Certificates Special Benefits Project from January 18 to eligible households.
  2. Fill out the application form and return by March 17 using the enclosed return envelope.
    *Submit by the deadline as application that have passed the deadline cannot be accepted.
  3. Application will be confirmed by the city.
  4. When the benefits have been prepared, gift certificates will be sent by registered mail from mid-February to the end of March.

*For details, please see the documents enclosed with the application form.
*Examples of how to fill in the application documents in English, Chinese, and Korean are available at the Minato City web.

Inquiries

Gift Certificates Special Benefits Subsection

Tel: 03-3578-2009, Fax: 03-3578-2034

「よくある質問コンテンツ」をご活用ください。

よくある質問入り口